Badrumsrenovering Stockholm

Är det dags att renovera badrummet? Brandt Service AB hjälper dig att bygga ditt drömbadrum, oavsett om du enbart vill renovera delar av badrummet eller göra en total badrumsrenovering.

Brandt Service AB har lång erfarenhet inom branschen och våra hantverkare är både lyhörda och professionella , vi utför helt enkelt allt vad en badrumsrenovering innefattar. För att du som kund ska få en tydlig helhetsbild på vad din badrumsrenovering kommer att kräva för arbetsinsatser så utför vi alltid en kostnadsfri besiktning av ditt befintliga badrum. Efter att vi har presenterat ett kostnadsförslag (en offert) med ett fast pris för hela badrumsrenoveringen. När du sedan har bestämt dig för anlita Brandt Service AB så kommer du tillsammans med någon av våraduktiga projektledare detaljerat gå igenom samtliga detaljer kring renoveringsprojektet och bestämma när ombyggnaden av ditt nya badrum skall påbörjas.

Kvalitet är vår absolut största prioritering och perfektion i varje detalj är en självklarhet för oss- i alla lägen!

Brandt Service AB – bygger ditt drömbadrum!

Brandt Service AB är den perfekta samarbetspartnern för dig som är i behov av på en badrumsrenovering i Stockholm. Vi hjälper dig med alla delar, från den inledande konsultationen till slutförande. Våra duktiga hantverkare utför varje arbetsmoment med ett brinnande engagemang för att uppnå bästa möjliga resultat. Oavsett hur dina önskemål ser ut kring renovering av badrum, så är vi garanterat det rätta företaget för uppdraget. Vi utlovar ett perfekt slutresultat till bästa möjliga pris.

För ytterligare information om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din badrumsrenovering, välkommen att ta kontakt med oss på Brandt Service AB. då vi får tillfälle att berätta mer om vår verksamhet och vad vi har att erbjuda just dig.

Brandt Service AB – renoverar badrum för alla smaker!